ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Цією Політикою конфіденційності адміністрація веб-сайту fullnessforum.edufy.zone (далі – “Веб-сайт”) повідомляє про умови обігу інформації з обмеженим доступом та персональних даних користувачів Веб-сайту.

Адміністрацією Веб-сайту є суб’єкт господарювання, зареєстрований згідно законодавства України, Фізична особа-підприємець БІЛОГУРА МИХАЙЛО ОЛЕКСІЙОВИЧ, реєстраційний номер облікової картки платника податків 3233513895. Адміністрація Веб-сайту є оператором персональних даних.

Просимо вас уважно ознайомитись з цією Політикою конфіденційності, адже фактичне користування Веб-сайтом передбачає повну згоду з її умовами.

Як користувач Веб-сайту, ви надаєте адміністрації Веб-сайту право отримувати, зберігати і обробляти ваші персональні дані.

Згода на зберігання та обробку персональних даних має необмежений термін дії. Персональні дані користувача можуть оброблятися і зберігатися протягом всього строку здійснення Виконавцем господарської діяльності, після чого персональні будуть знищені у зв’язку із закінченням строку їх зберігання.

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ ЗБИРАЄМО

У нашому розпорядженні можуть опинитися такі дані про Вас:

МЕТА ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ

Ми використовуємо дані з такою метою:

Адміністрація Веб-сайту має право залучати інші компанії чи приватних осіб для надання послуг та організації рекламних кампаній. Ці компанії також можуть отримати доступ до частини вашої персональної інформації, лише в тій частині, в якій це необхідно для надання послуг, при цьому, вони не мають права використовувати її для будь-яких інших цілей.

На Веб-сайті використовуються Cookies і дані про відвідувачів сервісу Google Analytics. За допомогою цих даних збирається інформація про дії відвідувачів на сайті з метою поліпшення його змісту, поліпшення функціональних можливостей сайту і, як наслідок, створення якісного контенту і сервісів для відвідувачів. Ви можете в будь-який момент змінити налаштування свого браузера так, щоб браузер блокував всі файли cookie або сповіщав про відправку цих файлів.

Завдяки отриманим персональним даним ми можемо підтримувати, поліпшувати, розвивати існуючі інформаційні продукти, а також створювати нові. Крім того, такі дані потрібні для того, щоб більш чітко розуміти нашу аудиторію, її, цілі, бажання, прагнення і плани. 

Адміністрація Веб-сайту не продає, не передає і не повідомляє персональну інформацію щодо Клієнтів чи Замовників третім особам, крім випадків, прямо передбачених цим документом.

Адміністрація Веб-сайту здійснює всі достатні заходи для запобігання несанкціонованого доступу до персональної інформації і даних, отриманих в процесі користування Веб-сайтом. Захист персональної інформації забезпечується неможливістю витоку, знищення та блокування інформації, порушення цілісності та режиму доступу до інформації.

Для захисту особистої інформації користувачів Веб-сайту та Замовників інформаційних послуг Виконавця, ми використовуємо адміністративні, управлінські та технічні заходи безпеки. Адміністрація Веб-сайту дотримується різних міжнародних стандартів контролю, спрямованих на операції з особистою інформацією, які включають певні заходи контролю щодо захисту інформації, зібраної в мережі Інтернет.

Розкриття персональних даних без Вашої згоди або уповноваженої Вами особи допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не обмежуючись за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані та суду. 

ЗМІНИ В ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми зберігаємо за собою право переглядати цю Політику або будь-які її елементи у відповідний момент часу. Просимо періодично слідкувати за відповідним змінами.

ІНШІ УМОВИ

У разі, якщо будь-яке положення даної Політики включаючи будь-яке речення, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, то інші положення, які не суперечать закону, залишаються в силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Пам’ятайте, що Ви маєте права передбачені Законом України «Про захист персональних даних», зокрема:

За першою вимогою Замовника, згода на  на обробку персональних даних Замовника може бути відкликана. Для цього Замовнику потрібно надіслати відповідний запит на адресу електронної пошти Виконавця із зазначенням анкетних даних Замовника (для мети ідентифікації відправника запиту).

ЯК З НАМИ ЗВ’ЯЗАТИСЯ

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання або скарги стосовно нашого дотримання цієї Політики, або якщо Ви бажаєте надати будь-які рекомендації або коментарі для поліпшення якості нашої Політики, надішліть нам електронного листа на адресу edufy.zone@gmail.com

ФОП БІЛОГУРА МИХАЙЛО ОЛЕКСІЙОВИЧ

Є зареєстрованим суб’єктом підприємницької діяльності, Номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань 2010350000000022936 від 30.07.2021 року.

Адреса: Україна, 16312, Чернігівська обл., Куликівський р-н, село Бакланова Муравійка, вулиця Центральна, будинок 46